4 portioner
900 g potatis
2/3 purjolök (à ca 300 g)
1 msk olja
1 vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 1/2 dl matlagningsgrädde
390 g pastasås basilika
250 g broccoli
600 g Torsk
salt
peppar
Gör så här
* Tina fisken (om fryst används).
* Koka potatisen.
* Skölj, ansa och dela purjolöken på längden. Skär den i ca 1 cm stora bitar och fräs dem i oljan i en gryta några minuter. Pressa i vitlöken och rör ner curryn. Tillsätt grädden och pastasåsen. Låt sjuda ca 5 minuter.
* Ansa och skär broccolin i klyftor. Koka broccolin i saltat vatten ca 4 minuter.
* Skär fisken i bitar och lägg ner i såsen och låt koka upp. Låt sjuda ca 6 minuter. Smaka av med salt och peppar.
* Servera fiskgrytan med broccoli och potatis.