Djupvågsmassage, OptimumMetoden


Djupvågsmassage är en effektiv och skonsam behandling av hela kroppen. Behandlingsmaskinen genererar 400-1200 harmoniska pulseringar per minut som sätter fascian/bindväven i rörelse. Detta ökar i sin tur rörlighet och avslappning samt förbättrar cirkulation och vätskeflöde vilket hjälper kroppen att läka sig själv. Genom att arbeta med fascia kan man underlätta bl.a. ryggvärk, nackont, tennisarmbåge, frozen shoulder och muskelspänningar.


OptimumTräning bygger i grunden på postural terapi/träning där man kommer åt grundorsaken till både stelhet och kronisk smärta i kroppen, det förbättrar prestationsförmågan och hjälper dig via OptimumMind-processen att hitta tillbaka till ett permanent mentalt- och känslomässigt välmående. Metoden bygger på fler olika genombrott inom förståelsen för vad som ligger bakom optimal fysisk och psykisk funktion.Prislista: 
  • Djupvågsmassage 30 min: 500:-
  • Djupvågsmassage 45 min: 750:-
  • Djupvågsmassage 60 min: 1000:-​​​​​​​

1845 GYM


Källtorpsvägen 1
664 34 Grums

Telefon: 070-4541845
Mail: info@1845gym.se
Linda Hultkrantz, Massageterapeut

Linda har en grundläggande teoretisk kunskap om människans anatomi, fysiologi och rörelseapparat inklusive kunskap om fascia, av kroppen som en helhet, orsaker till spänningar, hur dessa kan åtgärdas samt när behandling inte bör genomföras. Hon kan observera hållningar samt anpassa behandling efter behov samt genomföra behandling på ett  och professionellt säkert sätt för att uppnå ökad rörlighet och avslappning. 

Linda driver sitt egna företag Shape it och behandlar delvis hos oss på gymmet. Hon arbetar med djupvågsmassage samt OptimumMetoden och har även instruktörsledda pass där man lär sig mer om optimum och hur man ska förebygga skador och bli mer kroppsmedveten. Linda är utbildad fascia terapeut vilket innebär att man jobbar med bindväven som omsluter allt i hela kroppen. Där de flesta av våra smärtreceptorer finns och står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten. Men hon arbetar också med muskler och med den mentala delen. Hon är även utbildad friskvårdskonsulent, origopat samt utbildad inom OptimumMetoden. Inför varje behandling så går hon igenom kroppen för att kunna korrigera snedbelastning och felbelastning i kroppen. Vilket genomförs med varsam hand och inte som kiropraktik.
Lindas ledord är att se hela människan från topp, till tå! Psykiskt, fysiskt, kost och livsstil.