Personlig tränare


Personlig träning när motivationen tryter eller när den är på topp - ta hjälp av vår personliga tränare Malin. Där får ni ett skräddarsytt program som passar just dig och dina mål/din vision. Man får även hjälp att gå igenom övningarna så man vet hur man genomför dom på bästa sätt. Vi erbjuder olika PT-paket beroende på vad målet med din träning är och vad din kropp behöver. 

Stresshantering och personlig utveckling har du fastnat i en ond cirkel av stress, negativa tankar och dålig självkänsla? Har du känslan av att vara på väg in i "väggen" eller har du tidigare drabbats av utmattningssyndrom? Då finns verktygen här och med hjälp av Malin kan du göra en förändring i ditt liv! 

Coachsamtal ett coachsamtal hjälper dig att komma närmre din fulla potential! Står du inför en förändring och vill ha nycklarna som tar dig vidare? Kanske vill du utmana dig själv men är osäker på hur? Boka in dig på ett coachsamtal. Prislista: 
Personlig träning

Medlem
  • 1-PT-tillfälle- 595:-
  • 5-PT-tillfällen- 2695:-
  • 10-PT-tillfällen- 4995:-

Icke medlem
  • 1-PT-tillfälle- 800:-
  • 5-PT-tillfällen- 3500:-
  • 10-PT-tillfällen- 6500:-


1845 GYM


Källtorpsvägen 1
664 34 Grums

Telefon: 070-4541845
Mail: info@1845gym.se
Malin Björk, Personlig tränare, stresshanteringskonsulent och samtalscoach

Malin har arbetat som instruktör i 25 år och som personlig tränare i 17 år. Hennes stora intresse är att kunna hjälpa personen att bli sitt bästa jag mentalt och fysiskt. Hos Malin får man ett skräddarsytt träningsprogram som är anpassat efter kundens behov och målbild. Man får även vägledning i hur man ska genomföra sitt program och kunskap i hur övningarna ska göras och kännas så att man därefter kan träna på egen hand. Hon är utbildad inom en rad olika områden, licencierad kostrådgivare, licencierad personlig styrketränare, personlig handledare inom stresshantering och ledarskap, certifierad mental rådgivare, prestationspsykologi och idrottspsykologi. För att nämna några. 
​​​​​​​
Förutom att arbeta på 1845gym så arbetar Malin även som gymnasielärare på försäljning och serviceprogrammet sen 7 år tillbaka och har tidigare arbetat som spachef på Selma spa, försäljningschef på Nordic Choice hotels scandinavia, försäljningschef på Dömle herrgård.